Acesta sa fie motivul despartirii de Ezgi Asaroglu? Declaratii incendiare facute de Keremcem

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:52

Despartirea dintre Keremcem si Ezgi Asaroglu, actori pe care ii puteti vedea in serialul "Bahar: Viata furata", nu mai reprezinta o noutate pentru nimeni.

Cu toate acestea, inca nu se stie motivul din cauza caruia cei doi au decis sa mearga pe drumuri separate. Totusi, daca aruncam o privire in declaratiile pe care faimosul actor le-a facut in trecut, putem trage niste concluzii.

In momentul in care a divortat de fosta lui sotie, Seda Guven, Keremcem a vorbit despre felul in care vede el o relatie.

"In dragoste, casnicie, relatiile de familie trebuie sa existe armonie.

Cand acea armonie dispare si nu intrevezi sperante pentru viitor, e cazul sa te intorci la tarm inainte de a aduce mai multe prejudicii reciproc, relatiei si casniciei. Dupa toate cele spuse de mine, n-as vrea sa se creada ca, timp de noua luni, n-a existat respect, ca nu ne-am straduit, ca nu s-a trait o relatie. Noi am avut curajul sa punem punct tocmai pentru a nu se ajunge la o astfel de dimensiune".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce parere aveti despre spusele lui?