Andreea Mantea si Bursucu, pusi la cratita! In bucatarie, una dintre cele doua vedete face o criza de nervi! Despre cine e vorba aflati duminica, la "Se striga darul", de la 20.00, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:15

In editia de duminica a emisiunii “Se striga darul”, Andreea Mantea si Bursucu ajung in Suceava pentru o nunta ca in povesti.

De aceasta data nu vor lipsi caii, trasurile, si tinutele regale, totul inscriindu-se in tematica acestei nunti in care mirele si mireasa vor semana cu un print si o printesa.

In noaptea nuntii, prezentatorii emisiunii sunt pusi la cratita de bucatarul restaurantului unde se desfasoara fericitul eveniment. Acestia trebuie sa ii demonstreaze cat de priceputi sunt in arta culinara, sub stricta supraveghere a Chef-ului.

Bursucu nu se descurca mai deloc, asa ca, disperat, tipa si da cu boneta de pamant.

Moment in care Chef-ul  se enerveaza si ii spune pe un ton strident: "Doar eu am voie sa tip in bucatarie!".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmariti aventurile celor doi intr-o noua editie a emisiunii „ Se striga daru l”, duminica, de la ora 20:00, la Kanal D.