Simtea un miros ciudat in sufragerie si auzea zgomote ciudate din pereti, asa ca a decis sa sparga unul dintre ei ca sa vada ce se intampla. Cand a vazut ce era in interior i s-a facut rau

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:52

Dupa ce lucrezi timp de 3 ani la o casa te astepti ca totul sa fie perfect si sa nu mai trebuiasca sa faci vreo investitie sau reparatie pentru o perioada lunga de acum inainte.

Un barbat din Statele Unite nu a avut insa noroc, iar dupa doar cateva luni de la terminarea casei a observat ca in sufragerie era un miros neplacut. In plus, auzise destul de des niste zgomote ciudate venind dintr-un perete.

Nemaiputand suporta, omul a chemat un meserias pentru a vedea ce se petrece. Impreuna au spart zidul de deasupra semineului, iar cand au vazut ce era in interiorul lui au ramas blocati.

Au scos de acolo cateva pasari moarte, dar si o veverita moarta si una vie. Se pare ca vietatile ajunsesera acolo cazand pe horn.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”