Durerea a fost imensa cand sotul ei, cu care era maritata de 13 ani, a murit. Dar asta nu e tot: la inmormantarea lui a aflat un secret devastator de la rude! E cutremurator ce i-a ascuns barbatul atata timp: "Ce am facut ca sa merit asa ceva?!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:52

Cazul de mai jos a socat opinia publica a unui orasel din Danemarca, iar multi se intreaba cum de a fost posibil asa ceva!

Totul a inceput dupa ce sotul Annei Grahmson, o femeie in varsta de 33 de ani, a murit. Evenimentul a fost o adevarata tragedie pentru ea, deoarece barbatul alaturi de care impartise casatoria timp de 13 ani era dragostea vietii ei.

La inmormantarea acestuia insa totul s-a naruit dupa ce a aflat o veste la care nu se astepta. Rudele ei i-au dezvaluit ca omul alaturi de care a stat atata timp era propriul ei bunic.

La inceput Anna a crezut ca totul este o gluma proasta si a refuzat sa creada asa ceva. Ulterior insa a gasit o scrisoare lasata chiar de barbat, prin care acesta recunostea acest lucru.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In randurile scrise pe hartie, omul spunea ca a aflat acest

lucru cu surprindere in timpul casniciei, insa a decis sa nu spuna nimic si sa ascunda totul pentru ca o iubea prea mult.

Acum Anna este in depresie si nu intelege cum de i s-a putut intampla asa ceva.