Evrim Alasya si rolul care i-a schimbat viata! Frumoasa actrita joaca in noul serial turcesc “Gunes”, difuzat de luni, 8 august, de la ora 20.00, la Kanal D! Bruneta a jucat si in "Suleyman Magnificul"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:15

Evrim Alasya, actrita care o interpreteaza pe protagonista serialului cu acelasi nume, “Gunes”, difuzat in premiera luni, 8 august, de la ora 20:00, la Kanal D, spune ca rolul pe care il interpreteaza in aceasta productie a schimbat-o radical, scotand la iveala instincte materne nebanuite.

“La inceput, inainte sa o interpretez pe Gunes, nu imi doream sa devin mama, insa cu trecerea anilor si datorita rolului pe care il joc in serial, am ajuns sa imi doresc copii. Pot spune ca m-am obisnuit cu rolul de mama, am deja experienta”, spune Evrim Alasya.

In serial, Evrim Alasya interpreteaza exemplar rolul unei mame devotate, care se bucura de dragostea celor trei fiice ale sale.

Problemele intervin cand propunerea de mariaj a unui bogat om de afaceri o nemultumeste profund pe una dintre fiice. Gunes va pendula intre dragostea pentru fiicele ei si cea pentru omul care vrea sa ii fie alaturi.

Pe frumoasa Evrim Alasya ati vazut-o si in super productia "Suleyman Magnificul", ea a jucat rolul sultanei mama, in perioada tineretii acesteia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu

ratati premiera serialului “Gunes”, difuzat luni, 8 august, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

Taguri: