Fetita lor de doua luni plangea fara oprire si incepuse sa faca febra, iar parintii nu isi dadeau seama de ce. Cand i-au dat sosetele jos au incremenit! Uite ce avea micuta la unul dintre degete

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 18 sep 2020, 04:10

Imaginea de mai jos a devenit virala pe Facebook si a strans pana acum peste 43.000 de like-uri, 23.000 de comentarii si a fost redistribuita de peste 32.000 de ori.

Fotografia a fost postata de un tata care a povestit o intamplare ciudata de care a avut parte impreuna cu fetita lui, in varsta de doar doua luni.

Totul a inceput dupa ce micuta a inceput sa planga aparent fara motiv intr-o dimineata. Parintii au verificat daca avea pampersul murdar si au hranit-o, dar nu acestea erau cauzele agitatiei.

Ulterior, au constatat cu stupoare ca fata incepuse sa faca si febra.

Deja se panicasera si sa pregateau sa mearga de urgenta la doctor, pana cand mama, care avea ceva cunostinte medicale, i-a spus tatalui sa ii dea sosetele jos.

Atunci au observat ca bebelusul avea unul dintre degetele de la piciorul drept sugrumat de un fir de par. Daca pentru adulti nu reprezinta o problema reala, astfel de situatii sunt foarte dureroase pentru bebelusi, si chiar au o denumire medicala: "garou de par".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La cateva minute dupa inlaturarea firului, micuta si-a revenit la normal. Voi stiati de problema aceasta?