Cu cine vrea Iulia Albu sa ia cina! Interviu de senzatie cu juratul "Bravo ai stil!"

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:15

Din 22 august, Iulia Albu face parte, alaturi de Maurice Munteanu si Raluca Badulescu, din juriul emisiunii „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, prezentata de Ilinca Vandici.

Cu aceasta ocazie, a raspuns catorva intrebari legate de stil, vedete si fashion.

- Ce asteptari ai de la concurentele emisiunii „Bravo, ai stil”? Care crezi ca sunt cele mai frecvente greseli in materie de stil?
Fiind vorba despre primul sezon al acestui supershow ma astept la absolut TOTUL din partea concurentelor.  Emisiunea va contine drama, intrigi, incercari mai mult sau mai putin reusite de a atrage atentia, vestimentar si nu numai.

Vor fi multe momente extrem de tensionate si multa pasiune in eforturile concurentelor de a castiga cel mai ravnit premiu: o suta de mii de lei si o cariera in televiziune.

In ceea ce priveste greselile frecvente in materie de stil, putem vorbi despre apetenta pe care nu am inteles-o niciodata de a lua si aplica simplist retete considerate si recomandate ca universal valabile. Consider ca aceasta este greseala majora pe care multe fete si femei o fac.



- Cum te simti alaturi de ceilalti jurati, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu?
Juriul „Bravo, ai stil!” este echilibrat. Consider ca acesta este secretul acestei combinatii! Vor fi multe surprize in acest show, ii invit pe telespectatori sa ne urmareasca din 22 august, de la ora 17:00 in timpul saptamanii, iar in weekend, duminica, vor avea loc galele, de la ora 20:00, spectacole in sine in cursul carora vor avea loc eliminarile.
Tot in Gale vom avea invitaii speciali care vor veni alaturi de noi, in juriu, si vor nota concurentele.  

- Daca ar fi sa scrii o carte autobiografica, ce titlu i-a da?
Vom afla cu totii in maximum 10 ani de acum inainte!

- Vestimentatia si machiajul atipic cu care vii la emisiune ti-au adus o multime de fani. Care sunt sursele tale de inspiratie?
Pregatirea mea de artist imi ofera o gama larga de cunostinte asa incat opera mea evolueaza constant.
Inspiratia este ceva atat de volatil incat ar fi absurd si trist sa fie cantonata in ceva concret. Referintele, pe de alta parte, au o cu totul alta semnificatie. in final, autenticitatea este cea care atrage intotdeauna. Citeste continuarea materialului cu Iulia Albu pe www.one.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”