Ce ascundea sub piele barbatul cu ceafa dubla! Medicul a avut nevoie de o unealta speciala pentru a-l opera. Ce au scos de acolo

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:53

Cel mai celebru dermatolog de pe YouTube, dr. Sandra Lee, a profitat de un caz aparte pentru a se lauda cu un nou instrument medical.

Pacientul inregistrat in materialul video de mai jos a venit la cabinetului doctorului dermatolog cu un lipom in zona cefei, adica o acumulare inestetică de grasime situata între piele si muschi, care ii provoca un disconfort din cauza pozitiei in care se dezvoltase.

Pacientul se afla pe masa de operatie cu fata in jos, iar doctorul face o prima incizie, in timp ce vorbeste cu asistenta ei despre...

zilele saptamanii. Ulterior, ea scoate o unealta speciala, care cauterizeaza imediat tesuturile, scazand intensitatea sangerarii.

De parca procedura in sine nu ar fi fost suficient de horror, sunetul aparatului-minune aduce o noua dimensiune a groazei in acest clip. Daca esti de parere ca te poti uita, materialul integral e disponibil mai jos.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Atentie,

urmeaza imagini cu un puternic impact emotional: