Alexandra era pregatita sa inceapa o relatie cu el, insa nu i-a venit sa creada ce i-a spus Costin in culisele emisiunii si mai ales de ce nu se poate apropia de ea!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:15

Alexandra abia astepta sa iasa la o intalnire cu Costin, insa acesta i-a zis un lucru care a socat-o.

Costin, cel care a venit la paravan pentru Alexandra, i-a marturisit in culisele emisiunii ca nu poate avea o relatie cu ea deoarece nu este pregatit din cauza ca fratele lui a iesit dintr-o alta relatie si nu il poate abandona in momente atat de dificile.

Desi Alexandra a incercat sa ii explice ca si el trebuie sa aiba viata lui,s eparata de cea a fratelui lui, Costin nu a vrut sa auda si ca ii pare foarte bine ca a cunoscut-o, insa nu vrea ceva mai mult de la ea pentru ca s-ar supara fratele lui.

Alexandra a ramas interzisa si i-a multumit frumos pentru ca a venit sa o cunoasca, insa nu intelege situatia si spera ca intr-o zi sa fie mai stapan pe el.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.