Gabriela mai avea putin si izbucnea in lacrimi la intalnirea cu Mihai: "Bate campii, nu exista energie negativa in jurul nostru!" Uite cat de afectata a fost de raspunsul lui

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:15

Gabriela si Mihai au iesit la prima intalnire si totul a decurs neasteptat de prost pentru concurenta "Te vreau langa mine."

Mihai a insistat ca intre el si Gabriela nu poate exista nimic deoarece simte o energie negativa in jurul lor si nu vrea sa se implice intr-o relatie cu ea din care ar avea amandoi de suferit mai tarziu: "Nu vreau sa iti fac rau si nici mie nu vreau. E mai bine sa nu existe nicio relatie caci mai tarziu, daca ne indragostim si suntem implicati, ne va fi greu sa ne despartim si o sa suferim."

Gabriela a insistat ca nu exista asa ceva in jurul lor si ca atunci cand sunt doi, fiecare trebuie sa se sprijine pe umarul celuilalt caci de aia este o relatie: "Mihai bate campii. Nu era nicio nergie negativa in jurul notru la intalnire. Era tot ce imi doream eu, avea un job, facea bani, era stabil pe el, dar asta e...

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: