Cele mai frumoase povesti de iubire ale zodiacului. Care sunt cuplurile perfecte

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 10:54

Conform astrelor, fiecare semn zodiacal are propria sa jumatate. Descopera care este a ta si cum sunt definite cele mai frumoase povesti de iubire ale zodiacului.

1. BERBEC& SAGETATOR
Temperamentul coleric al Berbecului şi agitaţia Săgetătorului pot face casă bună împreună. Dragostea lor poate fi definită ca o dragoste cu năbădăi, însă este cel mai frumos lucru care li se poate întâmpla. Niciunul dintre cele două semne zodiacale nu poate concepe o poveste de iubire fără puţină adrenalină. Săgetătorul suportă destul de bine toanele şi capriciile Berbecului, iar Berbecul ştie să aprecieze capacitatea empatică a partenerului Săgetător.



2. FECIOARA& SCORPION
Fecioara şi Scorpionul formează una dintre cele mai frumoase poveşti de iubire ale zodiacului. Amândoi au cam aceeaşi viziune despre viaţă: sunt două firi practice care pot face bani împreună clădindu-şi un viitor strălucit. Spre deosebire de raţionalul Scorpion, Fecioara vine şi cu o parte emoţională foarte profundă, ce contribuie la ”umanizarea” pragmaticului nativ Scorpion.

3. TAUR& CAPRICORN
Amândoi au un respect pentru viaţa simplă, tradiţională.
Amândoi se angrenează în proiecte pe care vor să le ducă la capăt fără ajutorul celorlalţi. Taurul îl învaţă pe Capricorn, în foarte multe situaţii, să nu dramatizeze foarte mult situaţiile. Personalitatea histrionică a Capricornului este uşor schimbabilă în preajma unui Taur, care oferă multă iubire, energie pozitivă şi vitalitate, exact ceea ce îşi doreşte cel mai tare un Capricorn de la partener. Citeste continuarea pe kfetele.ro

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”