Fulya din Bahar: Viata furata, incident pe platourile de filmare ale serialului! Toti colegii de filmare au fost lati de ras cand au vazut ce i s-a intampalt actritei Didem Inselel cand filma o scena! VIDEO

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:16

Rolul Fulyei din "Bahar: Viata furata" este interpretat de Didem Inselel, una din cele mai retrase si actrite careia nu ii place sa vorbeasca prea mult despre viata ei.

Chiar daca este o actrita careia nu ii place sa iasa in fata cu nimic in afara de munca ei pe platourile de filmare si rolurile pe care le interpetateaza atat in seriale de televiziune cat si in filme de lung si scurt metraj, totusi nu se poate spune despre ea ca nu este una dintre cele mai amuzante actrite careia ii place sa colaboreze si sa aiba o atmosfera de exceptie pe platourile de filmare alaturi de colegii ei.

Astfel, la una din scenele pentru serialul Bahar: Viata furata, Inselel trebuia sa intre pe o usa, insa atunci cand si-a facut aparitia, s-a impiedicat si a cazut in mijlocul camerei. Evident ca totul a fost filmat si toti colegii ei de filmare s-au amuzat copios pe seama acestui fapt.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.