Fulya, grav bolnava! Pentrul prima data, actrita Didem Inselel povesteste despre cosmarul prin care a trecut

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:16

Didem Inselel a avut curajul pentru prima data, intr-un interviu sa vorbeasca despre perioada grea prin care a trecut.

Actrita a suferit de o boala crunta, de altfel ereditara, numita feocromocitom. Este vorba despre o tumoare endocrina a medulosuprarenalei (celulele cromafine), fiind caracterizat prin secretie masiva de catecolamine (in special noradrenalina).

Insa, actrita a dezvaluit ca acum s-a vindecat si si se simte foarte bine. "Este o boala periculoasa pentru ca e greu de depistat. Multe boli sunt foarte grave, tuturor sa le dea Dumnezeu sanatate", a adaugat ea.


Didem nu a vrut sa extinda foarte mult acest subiect si intrebata daca isi doreste sa se casatoreasca si mai ales daca isi doreste un copil, actrita a raspuns ferm ca i-ar placea, isna nu este momentul. "Sunt o adepta a casatoriei, oricum!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.