Gunes are indoieli cu privire la propria-i casnicie! Nu rata in aceasta seara, de la ora 20.00, un nou episod din serialul "Gunes", numai la Kanal D!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:57

Dupa ce devine sotia lui Haluk, Gunes incepe sa aiba indoieli cu privire casnicia sa. De asemenea, comportamentul fetelor acesteia va contraria familia Mertoglu.

Savas ii va duce colierul lui Haluk si-i va cere socoteala. Insa ceea ce ii va spune Haluk il va zdruncina puternic pe Savas. Pentru baiat, exista o singura cale de iesire, dar Nazli este hotarata sa nu ii dea pace si ii devasteaza camera in speranta ca va gasi colierul.

Ali este gelos pe Emre din cauza lui Selin, insa nu vrea sa arate ca este afectat.

Chiar daca vrea sa se razbune pe Selin, Ali nu isi poate explica anumite sentimente contradictorii.Rana si fosta sotie a lui Haluk planuiesc sa faca tot ce le sta in putinta pentru a o inlatura pe Gunes de langa barbatul iubit si din conac.

Sevilay se va trezi prinsa in mijlocul povestii tinerilor si va trebui sa ii dea socoteala lui Haluk. Acesta nu mai trece cu vederea atitudinea lui Sevilay si ii va cere socoteala...

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Nazli afla de contractul de casatorie pe care Haluk il solicita lui Gunes si o trage la raspundere pe Rana, sora lui.

Fetele sunt hotarate ca impreuna cu mama lor sa se reintorca in Izmir.

Nu rata in aceasta seara, de la ora 20.00, un nou episod din serialul "Gunes", numai la Kanal D!