Gabriela si Silviu, surprinsi cu camera ascunsa discutand despre relatia lor! Totul a iesit la iveala cand cei doi nu se asteptau, insa discutia dintre ei a luat o intorsatura neasteptata pentru Gabriela! Uite ce a patit

Autor: A.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:16

Gabriela si Silviu se tachineaza in timpul emisiunilor "Te vreau langa mine" insa nimeni nu se gandea ca ar putea fi ceva mai mult decat o joaca.

Gabriela si Silviu au avut curajul sa aiba o discutie fata in fata despre relatia lor atunci cand nimeni nu era de fata. Insa, ghinion, camera ascunsa i-a surprins in mijlocul unor discutii care nu prea i-au picat bine Gabrielei. Tanara incerca sa il convinga pe Silviu ca se potrivesc si ca ar trebui sa incerce sa aiba o relatie.

Insa, spre surprinderea tuturor, Silviu nu este de acord cu Gabriela spunandu-i ca nu este o idee prea buna deoarece s-ar certa din orice lucru: "Ti-am zis clar ca nu vreau sa am ceva de-a face cu tine.

Te-am luat si te-am sucit pe toate partile si ti-am zis. Noi suntem la fel, ne potrivim insa nu o sa mearga. La fiecare cearta, niciunul nu cedeaza. O sa ajungem sa ne batem. Eu nu stiu unde vezi tu un cuplu intre noi doi. Eu vreau sa stau in emisiune pana vine o fata de care sa ma indragostesc."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.