Berk Atan si Burcu Ozberk, care ii interpreteaza pe Nazli si Savas, in serialul „Gunes”, traiesc o frumoasa poveste de dragoste si in viata reala. Iata ce imagini au postat cei doi indragostiti pe conturile lor de socializare

Editor: Adelina Minulescu Editor Web: Daniela Iliuta Autor: A.M.
Actualizat: 09 nov 2018, 13:05

Desi au fost surprinsi impreuna de nenumarate ori de presa mondena, in cartierul Istinye din Istanbul, Berk Atan, care il intruchipeaza pe Savas si Burcu Ozberk, cea care interpreteaza rolul lui Nazli, in noul serial „Gunes”, au negat de fiecare data ca formeaza un cuplu si in afara platourilor de filmare.

Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste in cadrul noului serial turcesc, fapt ce i-a determinat pe jurnalisti sa speculeze ca acestia au o relatie de iubire si in viata reala. Rolul din „Gunes” i-a adus sarmantului Berk Atan numeroase aprecieri, desi acesta era deja obisnuit cu celebritatea din domeniul modelingului.


In ciuda dezmintirilor facute jurnalistilor, Berk Atan a fost in continuare hartuit de presa turca.
Actorul a marturisit in repetate randuri ca intre el si Burcu exista doar o relatie de prietenie, pentru a iesi din vizorul paparazzilor.

„Burcu este doar o prietena! Nu vrem sa vorbim despre viata noastra privata!”, a spus Berk.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.