Declaratia surprinzatoare a Iuliei Albu despre tinuta Rihannei de la Bucuresti! “Sa nu uitam ca artista a fost contractata pentru cel mai ieftin spectacol pe care il putea oferi”

Autor: A.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:16

Iulia Albu ataca din nou! Daca tinuta Rihannei i s-a parut potrivita pentru evenimentul de la Bucuresti, in privinta Deliei, fashion editorul considera ca a fost “un esec”!

Cunoscuta ca o persoana care spune lucrurilor pe nume, fara sa menajeze pe nimeni, Iulia Albu a comentat, in maniera inconfundabila, tinuta pe care celebra Rihanna a purtat-o, duminica seara, in concertul de la Bucuresti.

“Sa nu uitam ca Rihanna a fost contractata pentru cel mai ieftin spectacol pe care il putea oferi si in niciun caz pentru cel mai scump! Nu cred ca se astepta cineva la o aparitie gen Lady Gaga avand in vedere acest context! Din cate am inteles, vestimentatia a fost purtata de cantareata pentru prima data in cadrul concertului de la Bucuresti, ceea ce

mi se pare suficient.


Stilistic, nu a iesit din normele pe care le respecta in mod constant, insa nici nu a avut o aparitie dezastruoasa. In definitiv, vorbim despre un concert, nu despre o prezentare de moda. Personal, mi-a placut tinuta Rihannei si consider ca nu ii trebuie prea multe artificii pentru a arata bine, poate merge lejer si pe stilul simplu”, a declarat Iulia pentru WOWbiz.ro!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Pe de alta parte, fashion editorul nu o menajeaza deloc pe Delia, artista care a sustinut un recital in deschiderea concertului Rihannei, intr-o vestimentatie socanta.


“ In ceea ce o priveste pe Delia si imaginea pe care ea si-o asuma in ultima vreme, consider ca in niciun caz nu este compatibila cu participarea la un concert Disney”, a spus Iulia Albu, facand referire la ultimul scandal in care a fost implicata cantareata. Blondina a fost atacata, recent, in mediul online, pentru prezenta sa intr-un spectacol pentru copii, din luna noiembrie, in conditiile in care clipurile ei sunt considerate de mamici "incitante" si “toxice” pentru pusti.
(sursa wowbiz.ro)

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.