Avea un chist ovarian si a decis sa urmeze tratamentul pe care i l-a prescris doctorul, doar ca nu se gandea niciodata la ceea ce avea sa urmeze! Uite ce s-a intamplat cu corpul ei dupa 8 saptamani! Orice femeie poate pati asa ceva

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:58

Tanara din imaginea alaturata era o persoana perfect normala, dar viata ei s-a schimbat radical dupa ce a mers la un control de rutina.

Mary Josephine Reyes avea doar 20 de ani in momentul in care doctorul i-a spus ca are un chist ovarian destul de mare si i-a prescris un tratament.

Fata i-a urmat indicatiile cu sfintenie, dar a avut un soc in momentul in care a observat cum i se transforma corpul din cauza pastilelor.

Dupa doar opt saptamani ea s-a ingrasat extrem de tare, ajungand de la 60 de kilograme la 90 de kilograme.

"Aceasta transformare m-a marcat foarte tare. M-am izolat complet, imi era rusine de toti cei care se uitau la mine si imi spuneau cat de mult m-am ingrasat", spune Mary.

Din fericire, dupa doi ani de agonie si-a venit in fire si a hotarat ca este momentul sa faca ceva. A apelat astfel la o operatie de reducere a stomacului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acum

ea a revenit la greutatea pe care o avea inainte de inceperea tratamentului.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.