Si-a pus o picatura de miere pe unghie, ca sa isi dea seama daca e naturala sau contrafacuta! Uite cum se comporta picatura de miere cu adevarat naturala! Stiai asta?

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 18 sep 2020, 00:00

Mierea e un aliment cu nenumarate recomandari pentru sanatatea noastra, insa, ca orice produs cautat, poate fi falsificata.

Distribuitorii industriali de miere apeleaza la diferite trucuri pentru a creste cantitatea de miere pe care o vand iar calitatea acesteia are de suferit. Cum putem afla daca avem de-a face cu miere pura sau procesata? Sa vedem indiciile care o dau de gol.

In primul rand, mierea pura e greu solubila in apa. Daca o picuram intr-un pahar cu apa, aceasta nu se dilueaza imediat, ci se strange pe fundul paharului si e nevoie sa o amestecam pentru a o omogeniza.

In cazul mierii false, aceasta se dilueaza mult mai usor.

Al doilea indiciu e comportamentul la foc. o bucata de vata imbibata cu miere pura va arde, mierea falsa nu va arde.

Al treilea test e cel mai simplu. E nevoie doar sa punem o picatura de miere pe unghie. Daca aceasta se prelinge pe deget, mierea e falsa. Picatura de miere pura isi va pastra forma si nu se va intinde pe suprafata unghiei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata un material vieo despre cele 3 teste de puritate ale mierii:

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.