Avea un chist urias pe ceafa, plin cu puroi iar doctorul a decis s-o opereze cu un laser! Ce s-a intamplat cand a penetrat invelisul gros de piele? WOW

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:59

Dermatologul a apelat la aceasta metoda moderna de tratament pentru ca grabeste vindecarea ranii.

Eliminarea unui chist plin de grasime e o procedura de rutina pentru dermatologi si se realizeaza, de obicei, folosind un simplu bisturiu. In materialul video de mai jos, vedem insa o procedura high-tech, realizata u un laser.

Doctorul, care vorbeste portugheza, pozitioneaza raza laser pe chistul de pe ceafa pacientei, apoi porneste dispozitivul. Imediat, zona se aprinde si se vede cum se ridica un fum alb, dar, dupa doar cateva secunde, incizia e gata si e deja cauterizata, adica nu sangereaza.

Doctorului nu ii mai ramane decat sa apese pe chist pentru ca tot continutul sau, o substanta vascoasa de culoare galbena, sa fie eliminat. Urmareste materialul video de mai jos:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.