Si-a acoperit trupul cu vopsea care imita hainele si a iesit asa pe strada! Cum au reactionat cei care au realizat ca, de fapt, fata era goala in fata lor. VIDEO

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 17 sep 2020, 23:45

Arta presupune asumarea unor riscuri, dar, in cazul acestui artist, riscurile au fost asumate de modelul pe care l-a trimis asa pe strada.

Experimentul a fost realizat de artistul grafic Pashur House, specializat in vopsirea trupurilor umane. Lucrarea sa este o adevarata opera de arta, insa cei care au vazut-o pe Julie au realizat imediat ca ea nu poarta, de fapt, haine.

Ceea ce a dat-o de gol a fost zona buricului, care nu a putut fi acoperita complet. Majoritatea oamenilor care au vazut-o asa au ramas cu gura cascata iar unul dintre ei a recunoscut ca s-a holbat la ea 15 secunde pana a fost sigur ca ceea ce vede e real.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La finalul materialului video de mai jos, Julie povesteste cat de greu i-a fost sa intre in acest rol, pentru ca nu se simtea sigura pe propriul trup, dar, la final, a devenit o femeie mai puternica si mai increzatoare: