Ilinca Vandici, complimente pentru sotul Gabrielei Cristea: ""Bravo, Tavi, ai stil!". Cum a intampinat-o pe Ilinca la intrarea in platoul emisiunii "Te vreau langa mine"

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:17

Diseara, de la ora 17:00, Ilinca Vandici va fi gaza emisiunii "Bravo, ai stil!", la Kanal D!

Aflata la machiaj inaintea premierei de la ora 17:00, Ilinca Vandici a venit in platoul emisiunii prezentate de Gabriela Cristea pentru a vorbi despre emisiunea care va debuta astazi si a fost intampinata de Tavi Clonda cu piesa "Esti tot ce vreau eu/ Esti stilul meu"! Ilinca a fost incantata de surpriza si l-a felicitat pentru alegere. "Bravo, Tavi, ai stil!" a spus ea, zambind.

"Avem zece concurente frumoase si nebune!", a marturisit Ilinca despre fetele care se lupta pentru premiul cel mare la "Bravo, ai stil!"".

"In momentul asta, e razboi in toata regula".

Urmareste mai multe dezvaluiri ale Ilincai Vandici in materialul video de mai jos:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.