S-a dus la urgenta cu lacrimi in ochi si i-a implorat pe doctori: "Va rog, ajutati-ma sa scap de chinul asta!". Medicii au fost marcati cand au vazut ce avea in burta: erau 40, iar unele dintre ele aveau 15 cm lungime

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:59

O echipa de medici din India a avut parte de un caz neobisnuit, extrem de complicat si de riscant.

Totul a inceput in momentul in care un barbat s-a prezentat la urgenta acuzand dureri puternice de burta. Omul, in varsta de 42 de ani, i-a implorat pe doctori sa il ajute, spunand ca nu mai poate suporta chinurile prin care trecea deja de cateva luni.

Pe masa de operatie, specialistii au descoperit un lucru cu adevarat socant! Surjeet Singh avea in abdomen nu mai putin de 40 de cutite metalice, unele dintre ele avand lama lunga de 15 centimetri.

"O parte dintre ele erau ruginite. Avem experienta solida in aceasta meserie, dar recunosc ca niciunul dintre noi nu a mai vazut asa ceva pana acum", a declarat unul dintre medicii care s-a ocupat de caz.

Dupa operatie, barbatul a recunoscut ca a mancat de buna voie acele cutite, el suferind probabil de o boala mentala ciudata, care il impinge sa faca acest gest extrem.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru

a nu ajunge din nou in aceeasi situatie, omul va urma un tratament specializat.

 

Taguri: