Gabriela si Alexandra, date afara IMPREUNA din emisiune! Si-au aruncat cuvinte dure dupa ce Gabriela a fost salvata de telespectatori de la eliminare

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:17

Alexandra s-a revoltat din cauza deciziei publicului de a ramane Gabriela in emisiune.

Cele doua concurente s-au certat in platou, aducand din nou in discutie situatia imprumutului. Iata ce jigniri si-au adus acestea si cum s-a incheiat conflictul.

Surprinsa de o camera ascunsa exprimandu-si nemultumirea fata de hotararea publicului de a o pastra in emisiune pe Gabriela, Alexandra a reaprins conflictul iscat pe tema banilor pe care aceasta i-a imprumutat de curand colegei sale.

“Mi-a fost mila de Gabriela, iar acum regret ca am ajutat-o cu bani! Nu-mi vine sa cred cum au votat cei de acasa, cum sa ramana! Telespectatorii nu vad ce fel de om este Gabriela!

Nu are ce sa caute in emisiune! Nu au vazut cat de profitoare este? Am martori ca i-am dat banii! Nu mai vin in emisiune, nu mai vreau sa stau langa Gabriela!”, a zis contrariata Alexandra.

Alexandra a fost sustinuta de Ioan si Niki, care au i-au promis ca o vor ajuta sa isi recupereze banii de la Gabriela. Extrem de revoltata, Alexandra a marturisit ca are de gand sa nu mai vina in emisiune pentru a nu mai fi nevoita sa dea ochii cu Gabriela.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa vizionarea inregistrarii, intre cele doua concurente s-a reaprins cearta. Gabriela si-a mentinut in continuare pozitia, afirmand ca nu a imprumutat bani de la Alexandra, iar aceasta din urma s-a infuriat peste masura si a incercat sa demonstreze tuturor ca dreptatea este de partea ei.

“Alexandra, eu nu am sa-ti dau tie niciun ban, termina cu harababura asta! Asa cum am mai discutat! Termina cu teatrul asta ieftin! Nu am luat niciun ban de lanimeni! M-am plictisit de minciunile astea!”, a spus Gabriela.

In ciuda avertismentelor primite, cele doua concurente s-au jignit in continuare, aruncandu-si vorbe grele. Situatia a scapat de sub control si acestea au fost nevoite sa paraseasca platoul.