Ii era cald, asa ca s-a dezbracat la pielea goala si a intrat sa faca baie intr-un lac. La scurt timp insa a inceput sa simta o durere ciudata in zona genitala. Cand s-a uitat sa vada ce are a inceput sa urle! Uite ce i se intamplase acolo

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:00

Un barbat din Germania, pe nume Herbert Fendt, a avut parte de o experienta pe care, cu siguranta, nu o va uita prea curand.

Aflat pe malul unui lac, barbatul a decis sa faca o baie, asa ca s-a dezbracat complet de haine si a intrat in apa. La un moment dat insa, in timp ce se imbaia, a simtit o durere ciudata in zona genitala.

La inceput a crezut ca s-a prins in niste alge, insa cand s-a uitat cu atentie, pentru a vedea ce se intampla, a incremenit: pare greu de crezut, dar organul genital ii ramasese prins intr-un carlig de pescuit.

"Imediat am inceput sa urlu cat pot de tare "Nu trage! Nu trage!" Imi era frica de ceea ce urma sa se intample, pe langa faptul ca durerea devenise insuportabila!", povesteste el.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Barbatul a inotat pana la mal, a taiat firul dupa care s-a dus

de urgenta la spital folosind o bicicleta. Din fericire totul s-a terminat cu bine iar acum este in afara oricarui pericol.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.