Distractie fara margini de ziua de nastere a lui Madalin Ionescu! Prezentatorul WOWbiz a petrecut alaturi de familie si prieteni

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:17

Sarbatoare mare pentru prezentatorul emisiunii WOWbiz, Madalin Ionescu! A implinit frumoasa varsta de 45 de ani, asa ca a vrut sa aiba in jurul lui doar persoanele dragi.

Gazda petrecerii a fost, fireste, frumoasa lui sotie, Cristina Siscanu. Si n-au fost putine momentele in care am fi putut baga mana in foc ca ea si Madalin au cam uitat ca sunt in fata camerelor. Cel mai frumos dar pe care l-a primit Madalin Ionescu anul acesta a venit de la fiica sa Stefania.

"Ce cadou i-ai luat lui tati? Aaa…dragostea mea pentru el…. Am luat BAC-ul cu o nota mare daca pot sa spun asa.

9 si 10 da, si am intrat la facultate, la buget si asta", a declarat fiica indragitului prezentator.

Madalin Ionescu numai ce s-a intors din vacanta, dar a  avut timp deja sa pregateasca noul sezon al emisiunii Wowbiz. De altfel, si la petrecere, tot alaturi de colaboratorii si prietenii sai din kanal D l-am gasit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"O

sa rup, in noul an am niste megaplanuri si cred ca am o relatie speciala cu Dumnezeu si am senzatia ca se vor intampla foarte multe lucruri frumoase", a spus Madalin Ionescu.

Vedeti un filmulet cu imagini de la petrecerea lui Madalin pe wowbiz.ro.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.