A gasit pe net o reducere uriasa la niste adidasi, de la 600 la 159 lei, asa ca nu a stat pe ganduri si a dat comanda. Era super fericit cand a venit curierul, dar dupa ce a deschis cutia a avut un soc! Uite ce era in interior

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:00

Daca vedeti pe internet produse scumpe care sunt vandute la preturi extraordinar de mici sau promotii cu reduceri uriase, nu cumparati!

Cel mai probabil este vorba de o teapa. A aflat-o pe pielea lui Un tanar care a comandat o pereche de adidasi la pretul de doar 159 de lei, desi in mod normal acelasi model ar costa intr-un magazin oficial peste 600 lei.

Nu mica i-a fost mirarea in momentul in care a primit coletul si a descoperit ca, in interior, in locul adidasilor erau o expadrila si o sandala.

"Am zis sa comand si eu de pe net si azi am fost norocosul care a primit o expadrila ai o sandală in loc de o pereche de Nike KD8. Like& share va rog sa vada lumea;)", a scris el pe Facebook.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata

imaginile: