Iulia Albu, cu o rochie pe care a aplicat 8.000 de perle! Tinutele juratilor din prima Gala a show-ului “Bravo, ai stil!" valoreaza mii de euro! Nu rata duminica, de la ora 20.00, la Kanal D un show de senzatie

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:17

In aceasta duminica, juratii emisiunii “Bravo, ai stil!” se intrec in tinute spectaculoase, pe masura grandorii primei Gale care se anunta a fi una fabuloasa. Raluca Badulescu, Iulia Albu si Maurice Munteanu vor uimi audienta cu tinute vestimentare si accesorii care cumuleaza zeci de mii de euro.

“Rochia pe care sunt aplicate 8000 de perle este un proiect care a fost dezvoltat initial in timpul colaborarii mele ca fashion editor pentru o prestigioasa revista de moda, si care ulterior a fost regandit  si imbunatatit pentru aparitia speciala din cadrul primei Gale a show-ului. Este un unicat ce imi poarta semnatura si anunta lansarea liniei de rochii destinate mireselor”, spune Iulia Albu.

“Tinuta pe care o voi purta in aceasta Gala a emisiunii este o combinatie de seara, clasica, una in care ma simt cel mai bine atunci cand vine vorba de tinutele de seara.

Singurul accesoriu pe care il port este o brosa Chanel”, adauga Maurice Munteanu, unul din cei trei jurati ai emisiunii “Bravo, ai stil!”.

“Rochia pe care o voi purta este realizata de un tanar designer roman. Sustin designerii romani si brandurile de moda romanesti. In ceea ce priveste accesorizarea, sta sub semnatura unui brand international renumit. Tinuta vestimentara pentru aceasta Gala s-a ridicat la cateva mii de euro”, adauga Raluca Badulescu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Duminica aceasta, de la ora 20:00, prima eliminare din concurs

Cele zece fete care lupta pentru titlul de cea mai stilata femeie din Romania vor trai emotii puternice intrucat duminica aceasta, in prima Gala a emisiunii “Bravo, ai

stil!” va avea loc si prima eliminare din concurs. Miza este uriasa si tema le va pune in dificultate pe unele dintre acestea – concurentele trebuie sa poarte o tinuta concept: nunta surorii sau o seara alaturi de prieteni, in club. Sistemul de notare al juratilor este unul diferit fata de editiile zilnice intrucat acestia 3, dar si invitatul special din fiecare Gala, vor nota fiecare concurenta cu note de la 1 la 5.
Cea care va impresiona cel mai putin juratii si va acumula cel mai mic punctaj va parasi concursul.

Asadar, nu ratati prima Gala a emisiunii “Bravo, ai stil!” difuzata in aceasta duminica, de la ora 20:00, la Kanal D! Tot duminica, in cadrul Galei, telespectatorii vor avea parte de un show total cu vedete internationale, momente speciale cu spectacol de magie, dar si momentele dramatice ale eliminarii.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.