Noi intrigi sunt pe cale sa distruga casnicia lui Gunes! In episodul de azi, de la 20.00, la Kanal D

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:18

Viata lui Gunes pare a fi un intreg sir de secrete care incep sa iasa la lumina odata cu stabilirea ei definitiva in resedinta Mertoglu. Reapropierea dintre Gunes si Haluk nu este vazuta cu ochi buni de Sevilay si Inci, care planuiesc noi intrigi menite sa ii desparta pe cei doi.

Intre timp, Gunes afla ca Zafer, fostul ei sot, este pe urmele lui Peri. Disperata ca isi poate pierde fiica, aceasta cauta sa se intalneasca cu Zafer pentru a-i afla adevaratele intentii. Gunes nu ii poate ascunde adevarul lui Haluk si ii povesteste despre Zafer, insa declanseaza o adevarata furtuna in inima lui Haluk, care o asigura de tot sprijinul lui.

Pe de alta parte, Nazli face tot posibilul sa pastreze distanta fata de Savas, crezand in continuare ca acesta este indragostit inca de Melisa.

Tanarul intelege ceea ce se intampla in sufletul lui Nazli si ii marturiseste sentimentele sale pentru ea. Pentru a o convinge ca gandurile sale sunt serioase in privinta unei relatii, Savas nu numai ca recunoaste ca nu mai are sentimente fata de fosta sa iubita, ci ii cere lui Nazli sa il insoteasca pe maulul marii pentru a fi martora cand va arunca medalionul Melisei.
In acest timp, Selin sufera dupa rusinea suferita la petrecerea la care rivalele sale ii pregatisera cea mai crunta pedeapsa.
Aceasta le promite tuturor ca se va razbuna mai devreme sau mai tarziu pe toti cei care au complotat impotriva ei.

Imbunatatirea relatiei dintre Gunes si Haluk le determina pe Sevilay si Inci sa urzeasca noi intrigi pentru a le distruge casnicia. Acestea angajeaza un detectiv sa investigheze trecutul lui Gunes pentru a descoperi noi secrete.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: