Criticate de fani ca au dat-o afara pe Alexandra, Iulia Albu si Raluca Badulescu le dau replica: "La Gala, si-a aruncat pe ea o rochie din dulap! Este o competitie" Iata motivele pentru care blonda a parasit "Bravo, ai stil!"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:18

Duminica, la prima Gala a emisiunii "Bravo ai stil!”, Alexandra a fost eliminata. Tanara a parasit platoul cu lacrimi in ochi pentru ca spera ca ii va impresiona pe juratii Iulia Albu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu. Din pacate, ea a obtinut cel mai mic punctaj.

Cu lacrimi in ochi, in fata juratilor, Alexandra a recunoscut ca a gafat din punct de vedere vestimentar. “Cu siguranta, juratii au experienta si parerile lor sunt avizate. Am foarte mari emotii, nu imi pot stapani lacrimile. Am gresit astazi, trebuia sa fiu mult mai atenta la detalii. Daca as mai fi avut o sansa cu siguranta as fi schimbat rochia si, probabil, manichiura“, a spus Alexandra printre suspine.

Dupa eliminarea ei, insa mai multi fani ai emisiunii au criticat decizia juratilor. O parte dintre acestia nu au inteles de ce Alexandra a fost eliminata si au cerut explicatii celor din juriu.

Iulia Albu si Raluca Badulescu au explicat pe larg, pentru WOWbiz.ro, de ce Alexandra a fost aleasa sa paraseasca concursul.

“" Bravo, ai stil!" e o competitie de stil nu o competitie despre cine se imbraca mai bine.

Tinuta pe care Alexandra a purtat-o in gala a fost o tinuta compusa simplist, realizata prin “aruncarea” unei rochii de prin dulapul ei, in combinatie cu o pereche de sandale urate, chiar daca nu nepotrivite.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Abordarile ei “pin-up” sunt, din punctul meu

de vedere, corecte insa asa cum am mai spus si-n timpul competitiei, dintre 100 de fete care abordeaza acest stil si ea, nu vad nicio diferenta. Stilul este o chestiune extrem de personala ce trebuie sa reiasa fara echivoc atat daca porti o rochie de seara sau o banala pereche de jeansi si un t-short alb”, a explicat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

Raluca Badulescu sustine ca rochia pe care a imbracat-o e complet demodata.

Alexandra a fost prima eliminata din concurs si cu mare regret spun asta pentru ca este o fata extrordinara careia ii doresc succes. Am vazut ca se straduieste foarte mult si ne-a dovedit pe parcursul saptamanii ca isi da silinta. Insa, din pacate, era limitata de respectivul curent pin-up, careia ii era foarte devotata. Pe parcursul tuturor editiilor nu ne-a aratat ca intr-adevar ar avea stil si ar putea sa iasa din limitele ei si s-ar putea muta in afara zonei sale de confort.
In ceea ce priveste seara galei “ Bravo, ai stil! ”, tema aleasa a fost nunta surorii ei, iar Alexandra a purtat o rochie mare, complet demodata”
, si-a motivat decizia Raluca Badulescu.