A iesit cu catelul la plimbare in parc, dar a intrat in pamant de rusine cand a vazut ce a gasit animalul intr-un tufis! Uite ce tinea patrupedul in gura in timp ce se indrepta inspre ea

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:04

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o surpriza neobisnuita in momentul in care a iesit la plimbare intr-un parc cu cainele ei.

Galaxy, un labrador cafeniu, a luat ca de obicei la analizat fiecare tufis din zona in care se plimba. Nu mica i-a fost mirarea proprietarei cand, dupa jumatate de ora, a observat cum patrupedul se indreapta spre ea tinand o jucarie sexuala imensa in bot.

"Nici nu am stiut cum sa reactionez, imi era atat de jena! Catelul era foarte mandru de ceea ce mi-a adus, saracul nu isi dadea seama in ce situatie m-a pus! In cele din urma i l-am smuls dintre dinti si l-am aruncat", a marturisit Amy, proprietara patrupedului.

Amuzata, aceasta a facut si un clip video pe care, ulterior, l-a postat pe internet:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.