Iulia Albu recidiveaza! A taiat fara mila, lasand o concurenta in lenjerie intima

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:19

Dupa ce in una din editiile trecute a emisiunii “Bravo, ai stil!”, un colier si-a gasit sfarsitul intre lamele ascutite ale foarfecelui Iuliei Albu, aceasta isi scoate iar temuta arma cand pe platoul show-ului isi face aparitia concurenta Andreea.

“Draga mea, esti atat de frumoasa! Pot sa modific putin "povestea ta"? Esti sigura?“, intreaba Iulia Albu cu zambetul pe buze in timp ce se indreapta cu pasi repezi spre Andreea, tinand foarfecele in mana.

Dupa o discutie asupra tematicii alese, fata isi da seama ca nu are scapare si juratul de la “Bravo, ai stil!” trece la actiune. Sub privirile uimite ale celor prezenti in platou, aceasta taie fara mila fusta Andreei, lasand-o doar in lenjerie intima.

“Da-mi-o sa o folosesc ca tot nu am perdele acasa”, ii spune Iulia Albu concurentei, dupa ce îi taie fusta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care a fost rezultatul final dupa interventia Iuliei Albu veti putea afla astazi, de la ora 17:00, in emisiunea “Bravo, ai

stil!”, difuzata la Kanal D.

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.