Teo, cel mai mare fan al lui Maurice Munteanu, si-a facut aparitia la emisiune, purtand un tricou imprimat cu chipul acestuia! Iata ce surpriza a primit prezentatoare TV de la idolul ei.

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:19

Teo Trandafir a trait mari emotii in propria emisiune, deoarece Bursucu a complotat impreuna cu Maurice pentru a-i pregati acesteia o surpriza de proportii.

Teo a marturisit ca este cea mai mare fana a lui fashion editorului, despre care are cele mai frumoase laude. Aceasta il simpatizeaza foarte mult pentru ceea ce este si pentru felul in care isi desfasoara activitatea in showul de televiziune "Bravo, ai stil!"
"Il urmaresc atent si ii urmaresc fiecare remarca! Mi se pare de fiecare data ca spune lucrurile pe care le-as fi spus si eu daca as fi fost mai desteapta.

Dar pentru ca Dumnezeu nu da cu parul, mi-am facut tricoul meu
cu Maurice!", a spus Teo.

Disparut brusc din platou, Bursucu a complotat alaturi de Maurice pentru a-i pregati lui Teo o surpriza de zile mari. Prezentatorul a patruns in platoul "Bravo, ai stil!", de unde i-a pregatit lui Teo o surpriza. Bursucu i-a oferit lui Teo ocazia de a discuta prin intermediul camerei de filmat, cu Maurice, care, la sugestia colegului ei, i-a scris un autograf direct pe camera.

Coplesita de emotii, Teo a primit cu mare entuzism cadoul din partea acestuia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”