Asa tata, asa fiu! Fiul lui Calin Geambasu a facut spectacol la Teo Show, la doar 7 ani. Uite cat e de talentat

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 17 sep 2020, 21:00

Mandru de fiul sau, Calin Geambasu a venit la Teo alaturi de acesta si a povestit cum l-a indrumat pe calea muzicii si a dansului, urmand traditia familiei sale.

Aparitia mezinului familiei Geambasu in platoul "Teo Show", i-a trezit lui Teo amintiri frumoase din vremea cand i-a fost profesoara de engleza tatalui sau, care se afla in clasa a cincea la liceul de muzica din capitala. Prezentatoarea TV a incercat sa ii povesteasca micutului Davin cum era tatal sau atunci.

"Aveam 19 ani, profesoara lui se imbolnavise si din toata Universitatea Bucuresti, la norocul meu, m-au ales pe mine sa fiu suplinitor! La un moment dat in timp ce predam, s-a simtit un miros de fum.

L-am intrebat pe Geambasu care era cel mai destept din clasa dupa parerea mea, ce s-a intamplat. Si el mi=a raspuns: Doamna, imi era frig si am dat foc manualelor in pupitru!", a spus Teo.

Calin a declarat ca de circa doi ani, fiul sau ii insoteste la toate concertele, fiind deja familiarizat cu scena. Micutul canta la pian si la tobe, dar adora sa si danseze, imitandu-l foarte bine pe Michael Jackson.

Iata ce reprezentatie a oferit fiul lui Calin Geambasu, spre surprinderea tuturor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”