Nicoleta Luciu, suspectata din nou ca ar fi gravida! Iata ce declaratii a oferit vedeta in exclusivitate pentru echipa "Teo Show" despre zvonurile care circula prin presa

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:19

Dornici sa afle daca zvornurile vor fi confirmate de vedeta, cei din echipa emisiunii i-au luat Nicoletei Luciu un interviu presarat cu intrebari incomode.

Vedeta a recunoscut ca in ultima vreme a mancat foarte mult si ca si-a satisfacut toate poftele, mai ales in timpul vacantei sale. Aceasta a dovedit inca o data ca nu se infometeaza si ca nu respecta un regim draconic.

"Caprioara pofteste putina branzica, un pic de slaninuta! O sa ajung la o suta de kilograme! Sa-ti arat cum se musca din ceapa, ca din mar! Mama, da ce buna este! Trebuie intretinuta si burtica cu ceva, nu?",

a spus Nicoleta.

Intrebata daca este sau nu insarcinata, aceasta a marturisit ca a fost asaltata de cei din presa in ultimele zile, curiosi sa afle adevarul. Vedeta a marturisit ca nu este gravida si nici nu are burta, asa cum s-a scris.

"Nu sunt insarcinata! Nu sunt, nu sunt! Si nu am nici burta!", a subliniat Nicoleta Luciu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”