Raluca Badulescu face ultimele pregatiri pentru ziua cea mare! Jurata "Bravo, ai stil" va purta o rochie de aur cu trena lunga si care cantareste cateva kilograme bune

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 23 aug 2021, 23:35

Emotiile cersc in intensitate pentru Raluca Badulescu. A mai ramas putin timp pana cand jurata "Bravo, ai stil" va deveni, mireasa, cu acte in regula.

Alegerea tinutei se poate transforma intr-una din cele mai stresante sarcini, insa nu este si cazul Ralucai Badulescu. Jurata emisiunii "Bravo, ai stil" are un ajutor de nadejde, pe bunul ei prieten Catalin Botezatu.



Impreuna cu cei apropiati, sotul si fiul ei Alexandru, s-au retras la atelierul designerului, acolo unde mirele si cavalerul de onoare si-au putut alege tinutele.

"Cred ca am ceva emotii, dar astept sa se termine oricum.",
a marturisit Florin.

Cu adevarat emotionata a devenit Raluca Badulescu in momentul in care si-a vazut baiatul imbracat in tinuta de cavaler de onoare.

"Doamne, ce mi-e dor de zilele in care era mic si il tineam in brate. Acum a crescut. Sta mai mult pe telefon in unele momente, mai mult decat ar trebui. Uite cat de bine ii sta!", a reactionat blonda, atunci cand l-a vazut pe fiul ei imbracat la patru ace.


Cu adevarat impresionanta va fi si rochia de mireasa a Ralucai Badulescu. Pasionata de materialele si accesoriile stralucitoare, in special cele aurii, blonda nu a stat prea mult pe ganduri atunci cand a trebuit sa isi aleaga rochia de mireasa.

"Este o piesa completa, foarte grea, pentru ca are multe kilograme. Are toate datele sa fie o manechina", a spus Catalin Botezatu, cel care a si creat rochia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?



"Asa arata trena, este atat de frumoasa incat abia astept sa vina ziua nuntii ca sa o port. Eu nu ma mai dezbrac de ea", a adaugat Raluca Badulescu.

Jurata "Bravo, ai stil" a ales sa poarta doua rochii de mireasa, iar preferata ei este cea creata de Catalin Botezatu, aurie, cu o lungime a trenei de 7 metri.


La fel de selectiva au fost Raluca si Florin si in alegerea meniului. Cei doi au ales sa imbine gustarile asiatice cu cele traditional romanesti.

Mult asteptatul eveniment va avea loc luni, la un local de fite din Capitala, acolo unde Raluca si Florin vor sarbatori dragoste pe care si-o poarta unul altuia, alaturi de oamenii dragi din jurul lor.

Jurata "Bravo, ai stil" a ales sa poarta doua rochii de mireasa, iar preferata ei este cea creata de Catalin Botezatu, aurie, cu o lungime a trenei de 7 metri.

La fel de selectiva au fost Raluca si Florin si in alegerea meniului. Cei doi au ales sa imbine gustarile asiatice cu cele traditional romanesti.

Mult asteptatul eveniment va avea loc luni, la un local de fite din Capitala, acolo unde Raluca si Florin vor sarbatori dragoste pe care si-o poarta unul altuia, alaturi de oamenii dragi din jurul lor. (sursa wowbiz.ro)

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.