Andreea si Bursucu, uimiti de averea mirilor de la "Se striga darul"!  Este cel mai bogat cuplu de pana acum din emisiunea care se difuzeaza in fiecare sambata, de la ora 22:00, la Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 sep 2020, 20:50

In cea de a zecea editie a emisiunii "Se striga darul”, Andreea şi Bursucu merg tocmai in Hateg, un orasel cat se poate de prietenos din muntii Hunedoarei.

Edwin si Amanda, doi tineri indragostiti de etnie roma, el nascut in Romania si ea in Lituania, si-au inceput povestea de dragoste in Irlanda.


Cuvantul care poate descrie aceasta nunta fabuloasa este bogatia; de la candelabre imense de cristal, vitrine care gem de lucruri scumpe, cai de rasa, bolizi de zeci de mii de euro, pana la haine de aur. Toate acestea se vor regasi la aceasta nunta plina de dragoste si de voie buna.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Urmariti o editie cu fast a emisiunii "Se striga darul!”, in aceasta sambata, de la ora 22:00, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.