Nazli trece prin clipe de cosmar! Afla azi, in "Gunes", de la 20.00, la Kanal D deznodamantul

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 17 sep 2020, 20:30

Dupa reintalnirea cu tatal ei, Nazli trece prin momente de groaza la gandul ca acesta o va parasi din nou. Incercand sa il impiedice pe Zafer sa dispara din viata sa, tanara este la un pas de moarte dupa ce se prabuseste intr-o rapa.

Marcata de trauma suferita de mama sa din cauza lui Zafer, Selin este pe cale sa comita un gest necugetat impotriva tatalui ei, in semn de razbunare. Insa tanara este oprita la timp de Ali, care a intuit ceea ce avea de gand sa faca prietena lui. Regretand ca nu a reusit sa isi duca la capat razbunarea, Selin i-a dezvaluit lui Ali motivul suferintei sale. Cei doi tineri si-au impartasit necazurile si s-au compatimit reciproc, apropiindu-se din ce in ce mai mult.

Intre timp, Nazli ajunge si ea in port, sperand sa o intalneasca pe Selin. Insa in locul surorii sale, aceasta isi reintalneste tatal, care nu este incantat sa isi vada fiica. Fericirea ei este de scurta durata pentru ca Zafer nu vrea sa faca parte din vietile fiicelor lui si o anunta pe Nazli ca va parasi Istanbulul. Dezamagita de hotararea tatalui ei, tanara ii reproseaza barbatului si fuge, fara sa ii asculte explicatiile.

Nazli rataceste singura pe strazi si la un moment dat, este urmarita de doi raufacatori si se prabuseste intr-o rapa. Ramasa imobolizata, Nazli apeleaza la sprijinul lui Savas, insa acesta nu ii raspunde, la sugestia fostei lui iubite.

Afland ca iubitul ei a consolat-o pe Melisa, in urma tentativei sale de suicid, Nazli ii reproseaza lui Savas ca a abandonat-o chiar in momentul in care avea nevoie de sprijinul lui si decide sa se indeparteze o vreme de acesta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Gunes afla ca Inci si Sevilay au complotat impotriva ei si merge la fosta sotie a lui Haluk sa ii ceara socoteala, pregatindu-i o pedeapsa dura.

In acest timp isi face aparitia si Haluk, care intervine intre cele doua femei si isi dezlantuie furia, insa Gunes il impiedica sa recurga la violenta fata de Sevilay, declarandu-i ca il iubeste mai mult ca niciodata.

Intre timp, Ahmet isi aminteste din nou, cum a cunoscut-o pe Gunes, cu multi ani in urma, cand, incantat de frumusetea acesteia i-a pictat un portret. Tabloul a fost vazut la un moment dat de Haluk, care a fost la fel de fascinat de chipul femeii.

Curios sa afle cum a cunoscut-o fratele lui pe actuala sa sotie, Ahmet isi i-a inima in dinti si il abordeaza pe Haluk…

 

 

Taguri: