Mihai Ghita revine in forta cu un nou sezon al emisiunii "Asta-i Romania". In prima editie, misterul vietii lui Fane Spoitoru

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:19

Maine seara, la ora 20:00, debuteaza un nou sezon „Asta-i Romania”, la Kanal D. Spectacolul Romaniei profunde continua cu noi felii de viata din toate colturile tarii.

Invitat in platoul "Teo Show", Mihai Ghita a precizat ca echipa "Asta-i Romania" este preagtita de startul unui nou sezon presarat cu multe subiecte captivante, care vor reliefa ca si pana acum, aspecte importante din tara noastra.

Reportajele „Asta-i Romania” prezinta aspecte dureroase din viata comunitatilor, pe care decidentii zilelor noastre le ignora de atata amar de vreme, precum si viata unor personaje celebre care au tinut primele pagini ale ziarelor.

Sambata seara, de la ora 20.00, noul sezon al emisiunii "Asta-i Romania!" debuteaza  cu povestea unuia dintre cei mai controversati interlopi din Romania, Fane Spoitoru. Respectat sau temut, Spoitoru a avut o viata demna de un film cu mafioti. A fugit de politie, a scapat miraculos de gloante, ca in final, sa fie tradat de prieteni.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu

pierdeti un nou sezon „Asta-i Romania”, prezentat de Mihai Ghita, incepand de maine seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.