Horoscop COMPLET pentru luna SEPTEMBRIE! Uite ce lucru genial se intampla cu toate zodiile!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 sep 2020, 19:55

Citeste previziunile tale astrologice complete pentru toate zodiile.

Berbec

Debutul lunii îţi aduce în atenţie domeniul profesional şi probleme sale. Sunt posibile schimbări majore, cu efecte pe termen lung. Ar fi bine să-ţi alcătuieşti un plan clar privitor la ce anume doreşti să lucrezi, mai ales din plăcere, condiţiile de muncă pe care le doreşti, dar şi colectivul în care să activezi de acum încolo. Ai grijă ce gândeşti! Relaţiile parteneriale vor cunoaşte modificări importante, astfel că se pot contura colaborări noi sau, în funcţie de logica lucrurilor, o relaţie matrimonială nouă.

Tatonează acest segment de viaţă şi, după o gândire atentă, decide în consecinţă. În preajma datei de 16 Septembrie se pot evidenţia afecţiuni vechi, care vor necesita ajutor de specialitate. Odihneşte-te regulat, controlează-ţi reacţiile, emoţiile şi ai încredere că totul va fi minunat pentru tine!

Taur


Se conturează noutăţi sentimentale, astfel că atât relaţia cu persoana iubită, cât şi cea cu copiii se vor revigora în totalitate.
Încă din primele zile ale lunii vei simţi adierile proaspete ale iubirii care, deocamdată nu se pot materializa aşa cum doreşti. Fii prudent până în preajma datei de 23 Septembrie, pentru că foarte uşor se pot isca, aparent din senin, altercaţii în relaţiile cu cei dragi. Relaxează-te cu hobby-uri! În plan profesional se întrezăresc noutăţi, etape care se deschid acum şi care vor dura un an de zile. Lucrurile sunt amestecate la locul de muncă, astfel că predomină ciudăţeniile, conflictele mocnite şi neînţelegerile de la banalităţi.
Recomandabil este să te gândeşti la un nou loc de muncă, chiar şi la o nouă profesie. Finaluri neaşteptate în relaţiile cu prietenii şi susţinătorii din segmentul socio-profesional. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: