Tavi Clonda, surprins la salon, facand ceva ce doar femeile credeai ca fac! Ce nu face omul din dragoste! Gabriela Cristea, mandra foc de el!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 sep 2020, 19:50

Atunci cand nu se afla la emisiune sau nu are de onorat concerte, Tavi Clonda nu se neglijeaza si incearca sa aiba grija si de aspectul lui, iar pentru zilele aglomerate, sotul Gabrielei Cristea a gasit chiar si o solutie salvatoare.

Tavi Clonda a dat fuga la o sala de sport din Capitala, acolo unde s-a supus noilor inovatii in materie de slabit si tonifiere. Infofolit cu o centura in talie, el si-a facut o interventie cu lipolaser, un tratament non-invaziv si nedureros pentru eliminarea grasimii din anumite zone.


Chiar daca in general femeile par mai degraba adeptele unor astfel de interventii, tratamentul cu lipolaser se adreseaza oricui, iar Tavi Clonda s-a aratat chiar multumit de rezultatul primei sedinte.


In timp ce unii internauti l-au felicitat, de cealalta parte, unii dintre prieteni au inceput sa il cicaleasca.

"Nu-ti mai place fotbalul?", i-a spus, amuzat, unul dintre ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Bravo, Tavi, reusesti sa te mentii", i-a mai scris o fana.

(sursa wowbiz.ro)