Gabriela Cristea si Tavi Clonda, imagini de cosmar, in drum spre Vama Veche: "M-am speriat foarte tare, toata lumea tipa dupa apa! Era fum peste tot!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 11:07

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au fost martorii unui accident grav care a avut loc sambata la pranz, pe Autostrada A2, dupa ce un camion s-a rasturnat.

Aflati in drum spre statiunea Vama Veche, Gabi Cristea si Tavi Clonda au tras o speriatura sora cu mortea, dupa ce la cativa metri de masina lor s-a produs un accident grav, in urma caruia doua persoane au ajuns in stare grava la spital.

"Mergeam catre mare, spre Vama Veche, iar din fata a venit un tir de pe contrasens. I-a explodat cauciucul, a daramat parapetul si a acrosat o masina din fata.

Noi eram, practic, a opta masina din spatele vehiculului avariat. Am ajuns la cateva secunde dupa ce accidentul s-a produs", ne-a povestit Gabriela Cristea, in timp ce se afla inca blocata in trafic.
Pana cand echipele de la descarcerare s-au deplasat spre locul accidentului, toti cei aflati la fata locului au sarit in ajutorul celor raniti.

"Ne-am speriat foarte tare, toata lumea tipa dupa apa, am adus extinctoare.
Iesea fum de peste tot. Niste barbati s-au dus si l-a scos pe soferul tirului din masina si, cel mai probabil, are hemoragie interna. Si doamna care se afla in masina acrosata a fost foarte grav ranita. Sunt in continuare speriata, stam aici d eo ora, descarcerarea dureaza foarte mult", ne-a mai spus Gabrilea Cristea. (sursa wowbiz.ro)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”