Ce a facut Raluca Badulescu cu o zi inaintea nuntii sale!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:19

Cea mai tare petrecere de nunta din showbiz va avea loc in aceasta seara, in Bucuresti.

450 de invitati de seama, crema lumii bune a Capitalei, sunt asteptati la ceea ce mai sofisticata nunta de pana acum, cea a Ralucai Badulescu, jurata de la “Bravo, ai stil!”

Ieri insa, cu cativa ore inainte de marea petrecere si cea mai frumoasa zi din viata sa, Raluca Badulescu a finalizat absolut toate pregatirile si si-a permis o zi numai a ei.

Asa se face ca, inainte de nunta, jurata de la “Bravo, ai stil!” a mers la un specialist pentru tratament lejer de reintinerire, cu efect imediat.


Reamintim ca in aceasta seara, incepand cu ora 19:00, va avea loc petrecerea de nunta a Ralucai Badulescu cu sotul ei, Florin Stamin. Cei doi s-au cununat religios in urma cu doua saptamani, insa, au programat petrecerea pentru aceasta seara. Jurata de la "Bravo, ai stil!", show-ul difuzat de Kanal D, va imbraca doua rochii de mireasa, iar una dintre ele cantareste 15 kilograme si are o trena lunga de 8 metri.
(sursa wowbiz.ro)

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.