Haluk isi ameninta cu moartea fratele! Afla ce anume ii starneste furia lui Haluk, azi, in "Gunes", de la ora 20.00, la Kanal D

Autor: S.B. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:19

Rivalitatea dintre Haluk si Ahmet atinge apogeul. Cei doi frati isi reproseaza reciproc comportamentul avut de-a lungul timpului si ajung sa se ameninte cu moartea.

Revenirea lui Zafer in viata sa si a fiicelor sale ii aduce lui Gunes momente de groaza. Chinuita de gandul ca fostul ei sot va insista sa isi recupereze fiicele, Gunes are cele mai crunte cosmaruri. Cel care ii este alaturi si o consoleaza este Haluk, ajutand-o sa treaca peste clipele de panica.

Pe de alta parte, rivalitatea dintre Haluk si Ahmet continua, in ciuda eforturilor acestora de masca ura resimtita unul fata de celalalt.
Dornic sa reconstituie scene din copilarie si sa isi puna la punct fratele, Haluk pune la cale o iesire la vanatoare. Desi Ahmet presimte ca nu se va sfarsi bine intalnirea lor, accepta in cele din urma invitatia fratelui sau, pentru a-i dovedi ca a depasit temerile din copilarie.

Intalnirea celor doi frati se desfasoara conform planului gandit de Haluk. Ahmet redeschide rani profunde din trecutul lor tumultuos, provocandu-i lui Haluk o furie crunta.
Bulversat de spusele fratelui sau, Haluk il acuza pe acesta de lucruri grave, amenintandu-l cu arma de vanatoare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.