Tania Budi, mai sexy ca niciodata! Vedeta are aceleasi kilograme ca la 18 ani! Iata cum arata aceasta si ce face pentru a-si mentine silueta perfecta

Editor: Bogdan Mihai Autor: S.B.
Actualizat: 17 sep 2020, 19:10

Invitata in platoul "Teo Show", Tania Budi a eclipsat-o pe Teo cu aparatiei ei spectaculoasa, iar pe Bursucu l-a lasat mut de uimire. Vedeta este mai in forma ca niciodata, avand un corp de invidiat la 48 de ani.

Tania Budi a patruns in platou deghizata, lasandu-i pe cei doi prezenatatori TV sa o descopere. Aceasta a purtat o peruca scurta blonda, o pereche de ochelari de soare si o tinuta extrem de sexy. Vedeta a marturisit ca are aceeasi masa corporala ca la 18 ani si ca a ajuns la aceasta performanta fara mari eforturi.

Intrebata de Teo cum de arata asa de bine in ciuda trecerii timpului, Tania Budi a marturisit ca nu manaca dulciuri foarte des, insa atunci cand mananca ciocolata consuma doua sau trei deodata.

Aceasta a subliniat faptul ca cel mai bine ii face echilibrul in tot ceea ce face.

"Echilibrul in tot! De la alimentatie, pana la emotii, pana la tot ce fac in viata, pana la afacere! In tot trebuie sa-mi gasesc un echilibru, cred ca asta in ultima vreme imi face foarte bine!", a spus Tania.

Vedeta a raspuns provocarii lansate de Teo si a dezvaluit care sunt elementele care descriu un barbat compatibil in viziunea ei.

Tania a spus ca barbatul ideal pentru ea ar trebui sa aiba o privire inteligenta, ar trebui sa discute coerent in orice situatie, insa cel mai important aspect ar trebui sa fie de fapt acea chimie intre parteneri, care are la baza comunicarea directa. O alta caracteristica importanta la un barbat ar trebui sa fie simtul umorului.
"Daca nu are umor, nu pot lua in serios un barbat!", a
specificat Tania.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tania Budi a dezvaluit de asemenea ca adora sa isi schimbe des look-ul, purtand diferite peruci.

Iata ce secrete a mai divulgat vedeta despre felul in care isi mentine silueta din tinerete.

##VIDEO164506##