Si-a lasat masca de fata sa se usuce timp de o ora si apoi a intrat in panica, cand a vazut ca nu poate s-o mai dea jos! Mii de oameni s-au ingramadit sa vada cum arata adolescenta dupa experienta dureroasa

Editor: Bogdan Mihai Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:12

Tanara a incercat pentru prima data o masca faciala pentru indepartarea punctelor negre, pe care si-a comandat-o de pe Internet.

Glen Burnie, o adolescenta din statul american Maryland, a devenit celebra pe Twitter dupa ce a postat o inregistrare a chinurilor prin care a trecut pentru a-si indeparta de pe chip o masca de ten speciala, pentru indepartarea punctelor negre.

In instructiunile produsului, comandat de pe Internet, scria ca trebuie sa lase masca sa se usuce timp de o ora, inainte de a o indeparta. Tanara a respectat instructiunile intocmai, insa nu era pregatita pentru ce avea sa urmeze.

Masca se uscase foarte tare, ii strangea pielea si, pentru ca ii intrase in toti porii, era foarte greu de indepartat. A avut nevoie de multe pauze pentru a calma durerea si de multe tipete, pana cand s-a eliberat din stransoarea mastii negre.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar

daca experienta nu a fost tocmai una placuta, Glen a marturisit ca o va mai folosi si pe viitor, pentru ca a fost incantata de rezultate.