Se iubesc la nebunie, dar le este frica sa isi arate pasiunea pe strada! Motivul incredibil din cauza careia acest barbat nu isi poate saruta iubita: "Are legatura cu chipul ei!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 sep 2020, 18:00

La prima vedere cuplul din imaginea alaturata pare perfect normal.

Cei doi parteneri au parte insa de o neplacere din cauza careia nu se pot bucura de povestea lor de dragoste in spatii publice. Shakey Finks, in varsta de 42 de ani, evita sa isi sarute iubita in varsta de 32 de ani in public deoarece aceasta arata mult mai tanara decat este.

Barbatul a fost acuzat in repetate randuri ca este pedofil si chiar a fost amenintat de mai multi vecini, care i-au spus sa nu isi mai abuzeze partenera.

Pentru a-si demonstra nevinovatia, el a mers chiar la politie si a obtinut un cazier, care certifica faptul ca are un trecut imaculat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Jessica este mai mica de inaltime si are un chip imaculat.

Acesta este motivul pentru care foarte multe persoane nu ii dau mai mult de 17-18 ani. Nu de putine ori am fost victima agresiunilor, deoarece toata lumea crede ca abuzez de ea. Mi s-a spus ca sunt pedofil, desi nu am nicio vina", marturiseste Shakey.

 

Taguri: