Cel mai sexy moment cu Andreea Mantea care s-a vazut vreodata la TV!  Si-a muscat buzele, a oftat adanc, si si-a atins picioarele! Ce cuvinte i-au iesit din gura in tot acest timp e de-a dreptul genial!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:21

Andreea Mantea si Madalin Ionescu au avut placerea sa ii aiba din nou invitati, in noul sezon, pe Jean Paler si Andrei Duban, intr-o seara de comedie de exceptie.

Insa de data aceasta gluma s-a ingrosat, iar invitatii, alaturi de prezentatori, nu s-au rezumat doar la bancuri.

Una din provocarile din emisiunea la care a trebuit sa participe fiecare a fost o leapsa pe biletele, in care fiecare trebuia sa recite pe un ton cat mai senzual fraza scrisa pe hartie.

Toata atentia s-a indreptat, bineinteles, spre Andreea Mantea, care a reusit sa ii tina lipiti pe telespectatori de TV, cu senzualitatea ei.

"Frigiderul se spala o data pe luna cu otet si bicarbonat, iar pentru mai multa propetime, pune cateva lamai taiate pe jumatate si tine-le cateva zile pe diferite rafturi",a fost textul pe care Andreea Mantea l-a citit cu maiestrie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"N-am inteles ce ai zis, dar mi-a placut coregrafia",

i-a spusm amuzat,  Andrei Duban.

Vedeti materialul video pe wowbiz.ro.