Iulia Albu: „Abia dupa o luna s-a aflat adevarul!” Temutul jurat isi face intrarea in emisiune pe doua roti. Nu pierde o noua editie, astazi, de la ora 17:00

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:21

Iulia Albu, unul dintre juratii de la “Bravo, ai stil!”, uimeste audienta cand isi face intrarea pe platoul emisiunii de la Kanal D intr-o ipostaza in care in care nu a mai fost vazuta de telespectatori.

Cu un look fresh, o tinuta lejera, aceasta a defilat pe podiumul de la “Bravo, ai stil!” cu o bicicleta fancy, demna de o diva, pe ritmuri de R&B.

“Poate data viitoare ma veti vedea intrand calare pe un cal. Nu ar fi prima oara, oricum”, spune Iulia Albu, facand referire la aparitia de acum cativa ani cand a mers la un eveniment monden din Capitala calare pe un cal.

Vedeta a povestit cum a fost prima ei intalnire cu bicicleta si ce a fost nevoita sa faca dupa ce a luat prima cazatura cu aceasta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Tatal meu m-a invatat sa merg pe bicicleta! Prima cazatura am luat-o la o saptamana dupa ce m-am urcat prima oara pe

ea. Imi aduc aminte ca purtam o pereche de blugi si i-am rupt; ca sa nu vada mama acest lucru, i-am ascuns. Abia dupa o luna s-a aflat adevarul!”, isi aminteste Iulia Albu.

Urmariti imagini fabuloase cu Iulia Albu si accesoriul inedit, astazi, incepand cu ora 17:00, in emisiunea “Bravo, ai stil!”, difuzata la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.