Simtea ca matele i se umfla pe interior si ca mai are putin si pocneste, asa ca s-a dus la doctor ca sa vada ce are. Cand s-au uitat pe radiografie, medicii au avut un soc! E incredibil ce au scos din burta acestei femei, avea 3 kilograme!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 sep 2020, 17:20

Medicii unui spital din India au avut parte de un caz ciudat pe care, cu siguranta, nu il vor uita prea curand.

Totul a inceput dupa ce o femeie s-a prezentat la camera de garda acuzand dureri puternice de burta. La inceput doctorii au crezut ca are o indigestie, insa dupa o serie de analize mai amanuntite au realizat ca aceasta avea ceva fizic in stomac si in intestine.

Acesta a fost motivul pentru care au decis sa o bage intr-o sala de operatii. Ce au descoperit in abdomenul ei este socant! Femeia avea acolo o bila de 3 kilograme de par, care ii bloca efectiv tot sistemul digestiv.

Din fericire specialistii au reusit sa o extraga iar operatia s-a incheiat fara alte complicatii. Ulterior, femeia a fost diagnosticata cu sindromul Rapunzel, dupa ce a recunoscut ca are obiceiul sa manance parul care ii cade din cap.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Puteti vedea cum arata bila de par

scoasa din stomacul ei in galeria foto de mai jos. Va avertizam ca imaginea este socanta!

 

Taguri: